ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

*Πώς να ακυρώσω μια αεροπορική κράτηση την οποία έχω πληρώσει.
 
Η ακύρωση μίας αεροπορικής κράτησης που έχει ολοκληρωθεί δημιουργεί ακυρωτικά έξοδα.
Η ακύρωση μίας αεροπορικής κράτησης σε εταιρία χαμηλού κόστους συνήθως είναι αδύνατη.
Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία ακύρωσης είναι η εξής:
1.Ζήτηση ακύρωσης μόνον με email [email protected]
Παράκληση να αναφέρετε ονοματεπώνυμο του ατόμου που δίνει την εντολή ακύρωσης και το ονοματεπώνυμο επιβάτη ή επιβατών όπως και τα στοιχεία επικοινωνίας (email-τηλέφωνο/α επικοινωνίας ) και να διευκρινιστεί τι ακριβώς θέλετε να ακυρώσετε.
  Η ανωτέρω διαδικασία πρέπει να γίνει πολύ πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους αν είναι δυνατόν 24 ώρες πριν την πτήση σας και φυσικά σε ώρες λειτουργίας της fly4u.gr και ώρες 09:00-14:00  κατά προτίμηση και να ενημερώσετε αν η κράτησή σας ακυρώνετε εξολοκλήρου ή μέρος αυτής.
Αν η κράτησή σας γίνετε για σοβαρούς ιατρικούς λόγους (εισαγωγή σε νοσοσκομείο,σοβαρά επεισόδια υγείας) παράκληση να μας ενημερώσετε.
Μην αφήσετε να πραγματοποιηθεί η πτήση σας χωρίς ακύρωση της κράτηση σας διότι τα έξοδα ακύρωσης είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε αεροπορική εταιρία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει κάθε επιστροφή ή συνέχιση πτήσεων αν δεν ενημερωθεί για την ακύρωση της αναχώρησης.
2.Η διαδικασία ακύρωσης από αεροπορική εταιρία σε αεροπορική εταιρία διαφέρει.
Μπορεί η διαδικασία ακύρωσης να ολοκληρωθεί από 0-3 μήνες.
3.Η επιστροφή των χρημάτων από ακύρωση αερομεταφοράς από την fly4u.gr πραγματοποιείται εφόσον η αεροπορική εταιρία έχει κάνει της επιστροφή και κατόπιν παρακράτησης λειτουργικών εξόδων 10 ευρώ για κάθε αεροπορικό εισιτήριο. 
Προσοχή έξοδα αγοράς ασφάλειας ταξιδίου δεν επιστρέφονται.  
 
*Πώς να ακυρώσω μια αεροπορική κράτηση την οποία δεν έχω πληρώσει:
 
Η ακύρωση μιας αεροπορικής κράτησης μπορεί να γίνει αμέσως μετά από μια επιβεβαίωση κράτησης με email [email protected] ή στα τηλέφωνα 2321055190-WIND 6973667292 –COSMOTE 6980810236-VODAFONE 6944310855 ανάλογα με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που κατέχετε.
 
Προσοχή έξοδα αγοράς ασφάλειας ταξιδίου δεν επιστρέφονται.  
 
*Πώς να ακυρώσω έναν επιβάτη ή επιβάτες από μια αεροπορική κράτηση με πολλούς επιβάτες:
 
Ακύρωση ενός ή περισσοτέρων επιβατών μιας κράτησης μπορεί να γίνει μόνον με email  [email protected] και υπόκειται στην διαδικασία της ακύρωσης μιας αεροπορικής κράτησης.
Προσοχή έξοδα αγοράς ασφάλειας ταξιδίου δεν επιστρέφονται.
 
 
*Πώς να ακυρώσω μέρος του ταξιδιού μου:
 
Όλα τα δρομολόγια μιας αεροπορικής κράτησης πρέπει να πραγματοποιηθούν με την σειρά που έχουν κρατηθεί.
Σε περίπτωση μη εμφάνισή σας στην αναχώρηση η αεροπορική εταιρία δικαιούται να ακυρώσει την συνέχεια του ταξιδίου και να παρακρατήσει κάθε χρηματική απαίτησή της βάσει των κανονισμών της ακύρωσης αεροπορικού εισιτηρίου.
Το ίδιο ισχύει και για υπηρεσίες που εμπεριέχονται μέσα στην αεροπορική κράτηση όπως τραίνα,λεωφορεία,ξενοδοχεία,μεταφορές,ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες τουριστικές υπηρεσίες.
Εάν δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ένα από τα δρομολόγια της αεροπορικής σας κράτησης πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα με email  να διευκρινιστεί τι ακριβώς θέλετε να ακυρώσετε [email protected] και παράκληση να είστε όσο το δυνατόν ακριβείς το τι θέλετε προς αποφυγή παρεξηγήσεων.  
Η ζήτηση ακύρωσης αεροπορικής κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον την προηγούμενη ημέρα της πτήσης σας.
Σας γνωρίζουμε ότι μερικές αεροπορικές εταιρίες σε περίπτωση μη εμφάνιση σας στην αναχώρηση (No Show) δεν επιστρέφουν ούτε τον ναύλο της κράτησης επιστροφής αλλά ούτε και τους φόρους αεροδρομίων που συχνά επιστρέφονται.
Προσοχή έξοδα αγοράς ασφάλειας ταξιδίου δεν επιστρέφονται.
 

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ